Home - Consument - Verzorgingstips
 
Consument
Verzorgingstips

Verzorgings cyclaam:

De kleinbloemige cyclaam bloeit weelderig en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Er wordt wel eens gezegd dat een cyclaam een moeilijke plant is. Dat is een beetje waar, maar met deze tips beleeft u lang plezier van uw cyclaam.

Een beetje water op het schoteltje is voldoende, het overgebleven water gooit u na een halve minuut weg. Zet u de cyclaam buiten, verpoot deze dan niet in een grote bak of in de border. Zet de planten liever bij elkaar in een schaal op een beschutte plek, buiten mag daar een laagje water in staan. Verwijder de uitgebloeide bloemen.

Regelmatig een beetje plantvoeding verlengt de levensduur van uw cyclaam.

Verzorgingstips mini hortensia:

De mini hortensia is nog niet zo bekend, maar wel heel leuk! Deze planten voelen zich overal thuis, zowel binnen als buiten. De mini hortensia is een gemakkelijke plant, zolang je hem maar nat houdt!

Marthaplant kweekt de kleuren blauw, roze, rood, groen en wit én tweekleurig. Een heel speciale soort is de Napo, met bloemen die van groen naar wit gaan en weer terug naar groen. Als de mini hortensia in bloei staat kunt u de bloemen gemakkelijk drogen door het water te minimaliseren. Regelmatig een beetje plantvoeding verlengt de levensduur van uw mini hortensia.

Verzorgingstips zonnebloem Sunsation:

De zonnebloem Sunsation is de beste zonnebloem in de markt. Wat deze bloem zo bijzonder maakt is dat hij stuifmeelvrij is. Dit vertraagt het verouderingsproces van de zonnebloem. Extra aantrekkelijk is, dat ook de zijbloemen opengaan. De zonnebloem Sunsation is geschikt voor gebruik binnen en buiten. Houd er wel rekening mee dat het een slurper is, wees dus niet te zuinig met water! Buiten mogen ze zelfs gerust in een laagje water staan. Regelmatig een beetje plantvoeding verlengt de levensduur van uw zonnebloem Sunsation.